Bij ons staat uw
payroll op het menu.
Wij nemen uw loonadministratie uit handen zodat u uw zaak kan runnen zoals u dat wil.
Wij ondersteunen u bij uw administratie en loonberekeningen en geven u adviezen over welke soort contracten u best kan opstellen voor uw personeel. Full-time, part-time, flexijobs, studenten, weekendwerkers,… er zijn zoveel mogelijkheden…
In een hotel werken zowel
arbeiders (poetshulp) als
bedienden (receptioniste).
Wat is nu precies het verschil?
Waarop moet u letten? Vraag ons advies.
Werken als vaste werknemer,
extra, flexi of student?
Alles is mogelijk maar
waar haalt u als ondernemer
het meeste voordeel uit?
Vaste werknemers met
onregelmatige uurroosters…
Zorg ervoor dat u de
juiste contracten in uw bezit
hebt om juridisch in orde te zijn.
Charlotte is onze experte voor horeca dossiers. “In de horeca is er een groot personeelsverloop wat dus voor veel administratieve rondslomp zorgt. Het is belangrijk dat werkgevers volgende zaken weten voor ze personeel laten werken:
Dimona’s te laat of foutief uitvoeren kan serieuse gevolgens hebben. De lonen zullen berekend worden aan de tarieven van een gewone werknemer en niet aan het voordeeltarief. Dit is dus nadelig voor extra’s, flexi’s en studenten.
Wilt u als ondernemer op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes in de horeca sector?
Fout: Contact formulier niet gevonden.