Een HR-partner die snel op de bal speelt

Slabinck testimonial

Slabinck is een Belgisch familiebedrijf met vestigingen in Brugge en Macedonië en zijn gespecialiseerd in plaat- en metaalbewerking. Ze leveren eenvoudige platen tot hightech-producten, volledig in huis gemaakt en razendsnel geleverd.

Eindelijk een partner die kort op de bal speelt

Sinds januari 2023 zijn we klant bij besox en zijn we erg tevreden over de persoonlijke dienstverlening. We hebben een leuk contact en samenwerking met onze dossierbeheerder James en juristen Stephanie en Charlotte. James is een ongelofelijke aanwinst. Hij zorgt voor een correcte loonverwerking, is altijd bereikbaar en geeft tips over ons loonbeleid. Hij antwoord steeds snel op onze vragen, een reden waarom we gekozen hebben om te veranderen van sociaal secretariaat. We vinden het heel belangrijk dat onze HR-partner kort op de bal speelt. Het gaat tenslotte steeds over belangrijke materie” bevestigt HR Manager, Sophie Vanden Eynde.

Het online platform van besox gaf de doorslag

Na het vergelijken van enkele HR-partners en hun tarieven kozen we voor besox. Eigenlijk kwam de doorslag er nadat we kennis maakten met hun online platform Officient. Het is een mega handige tool met een app die we erg gebruiksvriendelijk vinden.

Sophie vertelt: “Met zelf meer dan 10 jaar ervaring in de HR-sector weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om data op een eenvoudige manier te kunnen verwerken en raadplegen. Onze 50 medewerkers kunnen alles terugvinden op de app zodat ik zelf geen werk heb om individuele documenten door te sturen.

Andere diensten van besox gebruiken

In de toekomst willen we blijven inzetten op digitalisatie alsook op inclusie. Investeren in onze huidige medewerkers op de werkvloer alsook investeren in nieuwe medewerkers. Dit door opleidingen aan te bieden, ondersteuning te geven en dichtbij de mensen te staan. We willen vooral onze huidige medewerkers tevreden houden en samenwerken op lange termijn.

Optimalisatie van het loonpakket is iets wat in de toekomst verder zullen bekijken, en hiervoor zullen we dan ook beroep doen op besox

We hopen op een fijne verdere samenwerking!